# Agenda



### Pedestrian Access and Mobility Advisory Committee

Coordinator: Jeanette Williams, Unit Manager Engineering Services

Date: 1 March 2022
Time: 2pm – 4pm
Location: Wyong Committee Room
Chairperson: Boris Bolgoff, Director Infrastructure Services

Item	Title	Responsibility	Time
1	Introduction: welcome, Acknowledgement of	Chairperson	2pm
	Country, apologies, disclosures of interest		5 minutes
2	Update on Council's current status	Chairperson	2.05pm
			5 minutes
3	Previous business: confirmation of minutes, review	Chairperson	2.10pm
	action log		10 minutes
4	Shared Pathways – Priority Recreational Routes	Unit Manager	2.20pm
	- Review hardcopies of document	Engineering Services	20 minutes
5	Update on opportunities to promote shared	Unit Manager	2.40pm
	pathways (action 32)	Community and Culture	15 minutes
6	Update on projects in budget (standing agenda item)	Unit Manager Roads	2.55pm
		and Drainage	20 minutes
		Infrastructure	
7	General business	All	3.15pm
			15 minutes
	Close	Chairperson	
	Next meeting: June 2022		

## Action log

#### Pedestrian Access and Mobility Advisory Committee



Action	Meeting	Action	Responsible Party	Action Update	Status
Number	Date				
18	28/4/20	The Committee request staff to consider the merits of engaging the community in an adopt-a-footpath/shared pathway segment in their local area or community.	Unit Manager Engineering Services	At the 2/9/2020 meeting it was discussed that this is not a high priority for the Committee at this stage. This item to be referred to Landcare staff, giving examples of Tuggerah Lakes and Kincumber along the foreshore area to see if this role is relevant to any of their existing groups.  16/3 Jeanette advised that this is not a	Pending
				high priority at the moment however it will be kept on the agenda for future consideration.	
24	2/9/20	A standing agenda item to be included for each meeting on what projects are in the current budget and being progressed, what projects are still deferred and a progress report on major projects.	Meeting Support Officer	On agenda for 1 March 2022 meeting	Ongoing
28	8/12/20	Hard copies of the Shared Pathways Priority Recreational Routes document to be provided at the next face to face meeting to allow Advisory Group members to peruse the document.	Unit Manager Engineering Services	On agenda for 1 March 2022 meeting	To be addressed at next meeting

## Action log



#### Pedestrian Access and Mobility Advisory Committee

Action	Meeting	Action	Responsible Party	Action Update	Status
Number	Date				
31	16/3/21	Advisory Group Members who have suggestions on particular paths or groups to be involved in the promotion of shared pathways to email advisorygroups@centralcoast.nsw.gov.au for consideration by staff.	Members		Pending
32	16/3/21	meeting on opportunities to promote Shared	Unit Manager Community and Culture	On agenda for 1 March 2022 meeting	To be addressed at next meeting