## Agenda



## Social Inclusion Advisory Committee

Date: 10 June 2021		
<b>Time:</b> 3pm – 5pm		
Location: Microsoft Teams		
Chairperson: Phil Cantillon, Acting Director Community and Recreation Services		
<b>Coordinator:</b> Glenn Cannard, Unit Manager Community and Culture		

ltem	Title	Responsibility	Time
1	Introduction: welcome, Acknowledgement of	Chairperson	3pm
	Country, apologies, disclosures of interest		5 minutes
2	Update on Council's current status	Chairperson	3.05pm
			5 minutes
3	Previous business: confirmation of minutes, review	Chairperson	3.10pm
	action log		10 minutes
4	Accessible sport resources	Disability Inclusion	3.20pm
		Officer / Sports	20 minutes
		Activation and	
		Development Officer	
5	Update on Disability Inclusion Action Plan	Section Manager	3.40pm
		Community Planning	20 minutes
		and Services	
6	Actions from Affordable Housing Strategy	Section Manager	4.00pm
		Community & Cultural	20 minutes
		Development	
7	Group discussion on focus areas for remainder of the	All	4.20pm
	term		30 minutes
8	General business	All	4.50pm
			10 minutes
9	Close	Chairperson	
	Next meeting: Thursday 16 September 2021		