Agenda



Social Inclusion Advisory Committee

	Date:	28 July	/ 2021	(rescheduled from 10 June 2021)
Г		4.0	4.0	

Time: 10am – 12pm

Location: Microsoft Teams

Chairperson: Julie Vaughan, Director Community and Recreation Services

Coordinator: Glenn Cannard, Unit Manager Community and Culture

Item	Title	Responsibility	Time
1	Introduction: welcome, Acknowledgement of	Chairperson	10 am
	Country, apologies, disclosures of interest		5 minutes
2	Update on Council's current status	Chairperson	10.05 am
			5 minutes
3	Previous business: confirmation of minutes, review	Chairperson	10.10 am
	action log		10 minutes
4	Accessible sport resources	Disability Inclusion	10.20 am
		Officer / Sports	20 minutes
		Activation and	
		Development Officer	
5	Update on Disability Inclusion Action Plan	Section Manager	10.40 am
		Community Planning	20 minutes
		and Services	
6	Actions from Affordable Housing Strategy	Section Manager	11am
		Community & Cultural	20 minutes
		Development	
7	Group discussion on focus areas for remainder of the	All	11.20 am
	term		30 minutes
8	General business	All	11.50 am
	- membership		10 minutes
9	Close	Chairperson	
	Next meeting: Thursday 16 September 2021 (TBC)		